Vilken skatt den kokboken är!
Jag har funderat hur mycket man beräknar att ett ägg väger när man i recept skriver antal ägg. Jag har letat på nätet och i diverse kokböcker men det är nog inte så många som funderat på det där med vad som menas med 1 ägg. Men när jag tittade i min favorit -Stora kokboken från 1947, så stod det klart och tydligt på insidan av pärmen att 1 ägg = 50-60g!
Det är så bra med kokböcker som inte till stor del består av glansbilder i färg. Utan rediga uppgifter.
SvaraRaderaJag har också Stora Kokboken, svärmors sönderfallande :-)
Rediga uppgifter -precis! :-)
SvaraRaderaHar också stora kokboken, den följde som med huset. Annars så är ju -47 en bra årgång på många sätt.
SvaraRaderaHar också stora kokboken, den följde som med huset. Annars så är ju -47 en bra årgång på många sätt.
SvaraRaderaHA, ha. Fyndigt Monica!
SvaraRadera