lördag 7 augusti 2010

Pimp my...


Stol som kommer att bli "pimpad"!

Just nu pågår "pimp my" trädgårdsmöbel och altan hos oss. Vi har nu i minst två års tid aktivit letat nya altanmöbler men vi har inte hittat något som faller oss, dvs mig och min man, på läppen. Men nu har vi kommit så pass långt att vi är överens om att vi ska renovera några gamla möbler.
Men idag orkar jag bara inte måla, provade att börja måla men det är 35-37° i solen och jag tror att det är åska på G för jag har ont i huvudet och mår illa. Inte var det bra i vintras när det var under -32° heller men vem är gjord för en temperaturskillnad på 60-70°? Inte konstigt att man ibland har ont i huvet!...

2 kommentarer:

 1. Snyggt..är det med uppfixade äldre möbler
  Mycket mysigare,mer hemtrevligt än de moderna
  Åskan ja..jag verkar ha den stora turen att när den har tagit sig hit till grannäs Har jag befunnit mig på en annan plats..men den gick i stan oxå om än inte så hårt Fast man märker inte av den på samma sätt i stan Där är det så mycke buller ändå och så har jag ju sällskap förstås.

  SvaraRadera
 2. Hej och välkommen hem!
  Här bröt "tyvärr" aldrig åskan ut så det var riktigt tryckande på eftermiddagen, senare på kvällen lättade det betydligt.
  Ska föresten när jag får lite tid över, lägga ut en del bilder från lördagkväll då vi var på vår årliga "midsommarutflykt" till ett nytt "smultronställe"...

  SvaraRadera