fredag 21 mars 2014

Veckans skitlass


Just nu är det mycket skräpkommentarer som attackerar bloggarna och de senaste dagarna har mitt inlägg surdegsbröd dragit till sig "skräpet" framförallt från USA och Tyskland. Än så länge har blogger tagit hand om alla skräpkommentarer på Grannäs folk & fä men man blir lite less.
Ser att flera bloggar har infört kommentarsgranskning innan kommentaren publiceras men jag känner lite motstånd till det då siffrorna och bokstäverna kan vara lite svåra att utläsa och då kanske man ger upp och struntar i att lämna en kommentar och det vore ju synd... Vad tycker ni?

13 kommentarer:

 1. Terve Christina !
  Ta det lugnt. Men var försiktigt. Du behöver inte skräp. Motstånd från Amerika ? Tyvärr de vet inte eller i Tyskland ?
  Skräpattack är nånting, jag vet inte. Kanske det är ut för mig ? Jag menar kolla mig. t lapp i Sirkka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej. Skräpmailen kommer inte från någon specifik person utan det är mer som ett virus som sprider sig automatiskt skulle jag tro. Så såna kommentarer som dina är alltid välkomna!
   Önskar dig en trevlig helg!

   Radera
  2. Terve Christina !
   Jag kan, och du också skriva. Ursäkt, inget harm för dig. Tack, jag ville skriva till dig, inte skit, tack !
   t lapp i Sirkka

   Radera
  3. Tack Christina !
   Inte skräp ! Bara vår ! Gör Nånting ut mig . Tack och ha allt bra, god natt,
   t lapp i Sirkka

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 5. Jag har tagit bort kommentarsgranskningen på min blogg utan att få några skräpkommentarer för det. Sanningen att säga får jag egentligen inga kommentarer alls, så jag har lite tappat sugen på att blogga. Känns som om det i alla fall inte är någon som läser, men din blogg läser jag gärna även om jag är dålig på att kommentera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du fortsätter med skrivandet på din blogg för jag tycker det är intressant att se vad som händer på "andra sidan". Samtidigt förstår jag om dina timmar inte riktigt räcker till.
   Hoppas ni har en lika bra och arbetsvänlig helg som vi ;-)

   Radera
 6. Jag menar att de första kommentarerna som börjar "Terve" också är skräpkommentarer. Jag skulle nog ta bort dem. Ser ut att vara Googleöversatta till dålig svenska. Har en känsla av att de kan dra till sig flera. Jag har haft skräpkommentarer också men de flesta fastnar i bloggers "skräpnät". Jag har inte kommentarsgranskning på bloggen för det är krångligt för de som vill kommentera, däremot har har jag så ställt att jag kan kolla kommentarerna innan de publiseras.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Viola. Ja, det är sällan att skräp slinker förbi bloggers filter dock händer det ibland. Sedan finns det dessa kommentarer som man inte riktigt vet hur man ska hantera... Men överlag är det roligt med kommentarer!

   Radera
 7. Jag har samma problem. Har nu drygt 1000 anonyma kommentarer liggande i skräpposten. Hinner inte radera i den takt de kommer in.
  Jag ändrade i inställningar så att bara de med Google-konto kunde kommentera. Men då var det flera med andra bloggar som inte kunde skriva så jag ändrade tillbaka. Och ordverifiering är ju inte så populärt.

  Hälsningar Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Agneta. Vet inte hur många jag fått sammanlagt men idag har jag raderat 7-8 st och jag är glad så länge de stannar i skräpposten!
   Var in och kikade på din blogg -vilka fina bilder du tagit!

   Radera