"Ämnen" under duk -dagen kan börja!
Vår kursledare Sonia guidade oss genom dagen med kunnande och säkra händer.
Här blir syster Ulrica instruerad hur man rengör ugnen från sot på hällan innan gräddning.
I år har min syster påbörjat sin födelsedagspresent innan födelsedagens början. -Hon har fått en kurs i tunnbrödsbakning här i Grannäs och som påbörjades idag.
Tack Sonia och Ulrica för en rolig, god och givande dag -jag ser fram emot nästa kurstillfälle!
Det goda resultatet!
Vad roligt! Jag gick min "grundkurs" med mamma och "fortsättningskursen" med svärmor, men det är minst 16 år sedan jag bakade senast trots egen bagarstuga på gården.
SvaraRaderaVad roligt! Jag gick min "grundkurs" med mamma och "fortsättningskursen" med svärmor, men det är minst 16 år sedan jag bakade senast trots egen bagarstuga på gården.
SvaraRaderaUppväxt med en mormor som bakade för "brödfödan" och därmed fanns ingen tid till "lek". Varken mamma eller min syster och jag har bakat. Så det var första gången för mig ;-)
Radera