söndag 28 februari 2016

Årsmötesvecka

 
I veckan har det varit kanonväder med riktigt kallt på nätterna och några minusgrader och solsken på dagarna -riktigt sportlovsväder! Min vecka har inneburit 4 årsmöten varav två där jag fått förnyat förtroende att vara ordförande. En av dessa föreningar är vår byaförening. I går, lördag hade vi årsmöte här i vårt kök med sedvanlig smörgåstårta. Inte är vi stor by men ack så aktiv. Det kommande året planerar vi för semmeldag, studiecirkel, sommardag, loppis, musikafton, surströmming mm.
Så året är till stor del planerat!

3 kommentarer:

 1. Så synd jag inte kunde närvara..för det första ..de att få träffa alla människor..för det andra den goda smörgåstårtan som jag har hört talas om..så det var många,mångt och mycket jag fick missa..jaa nog är det en aktiv by..så liten den är Ha de gott

  SvaraRadera
 2. Gott samarbete ska hållas högt. Det är underbart.

  I den bygdegårdsförening jag är med i får vi utanför byn ingen kallelse till årsmöte eller aktiviteter då de enbart sätts upp på byns anslagstavlor. Detta trots att att jag påtalat skevheten. Vad är hemsida? Vad är e-postutskick? Det enda jag får är inbetalningskort för medlemsavgiften vilket bevisar att min snigelpostadress är känd. Min uppfattning om landsbygden har tyvärr förändrats i grunden när jag inser strukturerna. Så trist.

  Men så bra att det verkar fungera hos er. En gudagåva till mänskligheten är gott samarbete!!!

  SvaraRadera
 3. Samarbete och kommunikation är inget självklart men när det fungerar kan det bli hur bra som helst!

  SvaraRadera