onsdag 16 maj 2012

Vem har tid...Två bra dagar till att stängsla har försvunnit eftersom jag haft så ont i ryggen. Det har nu blivit något bättre och idag har jag faktiskt kunnat stå och sitta... I morgon har jag fått tid hos en massör och hoppas då att ryggen blir ännu något bättre.
-Vem har tid att vara sjuk när gräset växer?

6 kommentarer:

 1. Hoppas massagen hjälpte! Djurägare har inte tid att vara sjuka :-)
  Kram
  Ann-Mari

  SvaraRadera
 2. Rackarns oxå..det finns aldrig någon bra tid för att bli ur funktion..SÄRSKILT inte nu..hoppas massörens skickliga händer gav dig lindring..men det gäller att vila ett tag efteråt..så det hinner lägga sig det onda.VAR RÄDD OM DIG kram

  SvaraRadera
 3. Trist med trasig rygg, har problem här också till och från och som du säger vi har inte tid med såna krämpor nu!!! Jag brukar få hjälp av mannen med spett och släggan, det är han bättre på och så går det fort när man är två.
  Nu först har vi snöfritt, det blev en seg vår för vår del. Krya på dig/Annelie

  SvaraRadera
 4. Carola Magnusson20 maj 2012 09:11

  Nä fy! Jag har bara en hund men hinner ändå inte med min täppa så jag förstår att det känns trist. Förutom att ryggen värker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kom på att jag glömt att svara på din fråga angående pris på hedemorahöns. -Jag har ingen aning! Du får gärna ringa mig eller smsa om du har något på gång så kan jag alltid lämna en åsikt ;-)

   Radera