lördag 23 juni 2012

Ormbiten


Ikväll när jag tog in hästarna strax före 18-tiden såg jag direkt att det var något med Thóra. Hon var ordentligt svullen på halva mulen och en bit upp -ormbiten! Tog direkt kontakt med jourhavande veterinär. Eftersom han just skulle operera en hund akut så bestämde vi att jag skulle hålla koll på allmäntillståndet, temp och svullnad tills han opererat klart, skulle det bli sämre skulle jag direkt ringa upp. Som tur är så har svullnaden nu gått ner och tempen verkar inte stiga nämnvärt och allmäntillståndet är oförändrat gott. Så jag fortsätter hålla koll i kväll men det verkar som det inte blir värre än så här. Får sedan hålla koll så att det inte blir någon infektion de kommande dagarna.
Övriga familj och släkt har åkt iväg på vår årliga midsommardags-utflykt. I år bar det iväg till Tallbergsbroarna men jag blir som sagt hemma och håller koll på Thóra...

1 kommentar:

  1. Usch, det där vill jag INTE vara med om! Jag hade en katt som blivit huggen i tassen och det räckte. Hoppas att det inte tllstöter några komplikationer.

    SvaraRadera